Jeg sætter stor pris på respons fra klienter, da det kan være til  hjælp for både mig og andre.

Hvis du efter behandling hos mig har lyst til at lave en udtalelse, kan du maile den til mig på: lenahansen25@hotmail.dk

Herunder er udtalelser fra nogle af mine klienter:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg var på job med Lena tidligere i år og modtog healing fra hende, da jeg blev ramt af tung høfeber og hovedpine.  Allerede indenfor det første minut mærkede jeg, hvordan min hovedpine lettede og jeg igen kunne trække vejret ubesværet.  En extra bonus var et ordentlig skud god energi og velvære, som varede ved resten af dagen.  Jeg kan varmt anbefale healing af Lena!

- Marianne Elgaard Bendtsen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg blev behandlet af Lena, mens vi filmede på Fyn og trods min skepsis omkring healing, må jeg erkende at mine smerter i skulderen forsvandt og mit humør og velbefindende steg.  Jeg kan hermed varmt anbefale at lægge krop til Lenas hænder. De er magiske.

- Skuespiller Peter Gantzler. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg fik healing af Lena, da jeg havde smerter og overbelastning i min venstre tommelfinger. 

Smerterne forsvandt, og da hun var færdig, snakkede vi, løst og jeg kom til at sige, jeg havde en begyndende halsbetændelse, og det gjorde ondt når jeg skulle synke.

Lena gav mig ca. 20 min`s healing mere på min hals, og til min store forundring var smerterne i halsen væk. Jeg kunne dog stadig mærke, der var lidt med halsen, men ingen smerter…efterfølgende gik det med min hals i sig selv.  

- Massør Peter Laust Hansen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg har lidt af stress i en årrække og er i perioder meget plaget af tankemylder.    

En aften var det rigtig slemt og jeg fik fjernhealing af Lena.                                                               Efter lidt tid gik det op for mig, at jeg følte mig helt tom i hovedet... på den gode måde. Tankemylderet var væk resten af aftenen og jeg følte mig for en gangs skyld afslappet og lettet.

 -  Lægesekretær Heidi Kristensen